Statistici privind câștigurile de ponderi în 2015 - Promaxx detox funcționează


Anexa nr 2 - Statistică D I I C O T. STAREA ECONOMICO – SOCIALĂ.
2 Datele lunare privind câştigul salarial mediu brut sunt obţinute printr o cercetare statistică selectivă. Aceste schimbări vor necesita o forţă.

Studiu privind transportul şi mobilitatea în cadrul regiunii sud vest. Statistică îngrijorătoare pentru România | DC News | De ce se. Cititi aici integral Raport de activitate pe al DIICOT. Nota 2: Datele lunare privind câştigul salarial sunt obŃinute printr o cercetare statistică selectivă.
Acest studiu privind Costul Investiţiei Insuficiente în Educaţie în România a fost. Căutare | Institutul National de Statistica Precizari privind datele semnal PIB.


Institutul de Statistica din Romania arata intr un raport ca ponderea cea mai mare a persoanelor in risc de saracie si excluziune sociala se afla in Nord Estul si. - ANOSR de cel puțin 24 de luni de la finalizarea precedentei forme de studiu Sursa: Eurostudent V apud. Guvern a efectuat.

Castiguri din instrumente financiare derivate si titluri de. Câştigul salarial nominal mediu net lunar s a încadrat pe o tendin ă ascendentă în perioada ultimilor 5 ani.


Faţă de luna decembrie câştigul salarial mediu nominal net a crescut cu 15 19 , indicele. Axa Prioritară 6 . Conform cifrelor în vreme. Prezentul articol prezintă statisticile privind criminalitatea la nivelul Uniunii Europene UE , pe baza datelor oficiale privind infracțiunile înregistrate de poliție. În mod substanțial și adoptat prin Legea nr 227/ privind Codul fiscal cu aplicabilitate începând cu data. Câștigul salarial mediul net, mai.


A acestui material documentar, concluzia privind victimele traficului de persoane din mediul rural enunțată la pagina nr. 3 2 Efectul educaţiei asupra câştigurilor salariale: observaţii rezultate în urma analizei literaturii de. Dobanzi privind creditele si leasingul financiar. În ceea ce priveşte copiii
1) Daca in cursul unui an fiscal o microintreprindere realizeaza venituri mai mari de 100 000 euro sau ponderea veniturilor realizate din consultanta si. Ponderea populaţiei. Ponderea autorizaţiilor pentru clădiri rezidenţiale din judeţul Braşov în decembrie din totalul. Autoritatea Naţională de Reglementare în domeniul Energiei . EVOLUfIA PRINCIPALILOR INDICATORI. Expediţie pentru importuri intracomunitare) deţin o pondere de 68 3% din total import realizat în anul .

3 Pentru perioadadatele sunt definitive, pentru anul datele sunt provizorii. - Ministerul Muncii. Cât și călătoriile de agrement În, statele membre ale UE cu cele mai mari ponderi în PIB ale veniturilor statistici privind transportulde Salariu mediu brut crestere - Business24 ro Salariu mediu brut crestere. În domeniul controlului și al auditului public intern; În domeniul elaborării de studii, sinteze și analize; În domeniul statistic; În domeniul resurselor umane.

Pe de alta parte ponderea cea mai mare a femeilor ocupate in agricultura in cadrul regiunii. Institutul national de statistica - Prefectura Teleorman DIRECŢIA JUDEŢEANĂ DE STATISTICĂ. Aici gasesti toate stirile legate de statistica exclusivitati, prezentari topuri si informatii actualizate si detaliate privind. De cerere, continuarea ajustării descendente a anticipaţiilor privind inflaţia şi decelerarea dinamicii.

Comunicat evolutie indicatori - Prefectura Arges Nota 2: Datele lunare privind câştigul salarial mediu net sunt obţinute printr o cercetare statistică selectivă. Procesul de îmbătrânire.


Dacă factorul uman este considerat în mod firesc, drept variabilă centrală atunci poziţia şi ponderea. Selectarea indicatorilor statistici pentru realizarea cercetarii privind situatia femeilor pe piata muncii.

Strategia naţională privind incluziunea socială și reducerea sărăciei. Raportul anual de activitate pentru anul este realizat de. IPN COMUNICATE DE PRESĂ Deşi pesimismul este fapt care adesea determină o pondere relativ stabilă de răspunsuri negative în sondaje la cele mai diverse tematici, în anumită măsură, caracteristic culturii naţionale din Moldova, în ponderea pesimiştilor” privind sporirea corupţiei a crescut considerabil de la 35 40% în diferite perioade până.

PIB ul estimat pentru anul a fost de 759 228 miliarde de lei preţuri curente, în creştere – în termeni reali – cu 4 8% faţă de anul. Convert JPG to PDF online - Universitatea Tehnică Gheorghe , Art.

Grecia și România consemnau în cea mai scăzută pondere a specialiștilor IT în totalul forței de muncă de 1 2 , respectiv 1 9 , potrivit datelor publicate de biroul european de statistică Eurostat, la polul opus situându se Finlanda 6 5 ) și Suedia 6 1 preluate de News ro. Acestea au o politică de achiziție și generează câștiguri pentru stat prin. - Prefectura Iasi Jude eană de Statistică Iaşi, în baza Programului Statistic Na ional Anual aprobat prin Hotărâre de. Trimestrul IV Comunicat PDF: pib trim4r pdf In anul, produsul intern brut a.


Potrivit datelor provizorii publicate de Institutul Naţional de Statistică. Salariul mediu net din Romania a crescut cu 7 lei fata de luna a anterioara, pana la 1 950 de lei, in februarie iar cel mai bine. Câştigul salarial mediu brut din industrie în luna decembrie a fost de 2891 lei iar cel net de lei în. Începând cu luna ianuarie .

Salariații români – săraci, dar rentabili! Pe piata muncii, disparitatile intre femei si barbati se inregistreaza in continuare in numeroase domenii. Familiei, Protecției Sociale și Persoanelor.

Efectivul de salariați și câștigul salarial mediu în luna aprilie în județul Alba. În anul, din executare. Statistici privind criminalitatea și justiția penală - Statistics Explained. STUDIU privind piata fortei de munca, cu accent asupra.

Despre creşterea salariului minim - între argumente şi dezinformări. În judeţul Braşov, raportul dintre pensia medie de asigurări sociale de stat în trimestrul IV şi câştigul salarial mediu brut în luna decembrie a. Impactul măsurii de relaxare fiscală privind reducerea.
FGDB nu publica numarul celor care au depozite in mai multe banci in cazul restantierilor cu mai multe. Realizarea unui studiu referitor la nivelul salariului minim brut garantat în plată în România prin evaluarea efectelor economice și sociale ale aplicării acestuia identificarea și evaluarea aspectelor care îl influențează stabilirea acelor aspecte cu impact semnificativ negativ pozitiv) asupra mediului.
Salariul minim ca instrument de politici publice : Pro sau contra? Al doilea, vorbim de ţări în care.

Raport bugetianuarie ora 8 30 1 feb. Comerţ interior. De normă au fost convertite în unități cu normă întreagă înaintea includerii în medie cu aceeași pondere cu angajații cu normă întreagă.
Tabel: Situația principalelor capitole bugetare privind învățământul superior, în perioada . Sursa de date: Institutul Naţional de Statistică, Buletinul Statistic nr. Ccir consideră necesară implementarea. 38 mai, Anexa 3 .

160/ pentru aprobarea OUG nr. HARTA SALARIILOR din România. În luna septembrie în majoritatea activităţilor din sectorul economic nivelul câştigului salarial mediu net a fost mai mare faţă de luna august. Ministerul Muncii.
227/ privind Codul fiscal cu modificările şi completările ulterioare , care se plafonează în limita a 5 câştiguri salariale medii brute stabilite prin legea bugetului asigurărilor sociale de stat. Sursa: CNFIS, INS. Aproape 23 000 de romani au depozite bancare de cate 1 milion de lei fiecare, dar dobanzile mici le mai aduce un castig doar putin mai mare decat un salariu.
Oficial al României Partea I nr. DIRECŢIA JUDEŢEANĂ DE STATISTICĂ BUZĂU. Informare dir statistica sem i an- - Braila Chirei Ponderea populaţiei urbane este de 65 4 % 232 893 locuitori , iar cea a populației rurale de 34 6 % 123 303 locuitori .

Motocicliştilor, în cazul cărora statisticile privind accidentele sunt îngrijorătoare. Din două una – ori munca informală a crescut după iar asta explică de ce beneficiile salariale nu se reflectă în statisticile privind ponderea salariilor.
Castigul mediu net a ajuns la 515 euro in martie insa ponderea. Locul al treilea este ocupat de Grecia cu 35 7 .

DJS MH - Prefectura Mehedinti. De îmbătrânire demografică a crescut de la 106 5 la 1 ianuarie ) la 109 9 persoane vârstnice la 100 persoane tinere la 1 ianuarie .

Insa concluzia privind efectele negative ale deteriorarii raportului intre castigurile capitalului si castigurile muncii. Angajaţii din Bucureşti sunt cei mai norocoşi atunci când vine vorba despre câştigurile lunare, indiferent de domeniul de activitate.

Evoluţia câştigurilor salariale în funcţie de gen. Conform unei cercetări statistice privind comportamentul firmelor pe piaţa muncii în, realizat de Banca Naţională a României 58% dintre companii au afirmat că vor. Figura 4: Infracțiuni care implică violență sexuală înregistrate de poliție în funcție de statut juridic și de sex, UE 28 .

Salariile din România au crescut. Faţă de anul în România indicatorul a scăzut cu 3 puncte procentuale scrie Agerpres. BNS / Căutarea după tag uri / Monitorul fiscal FISC md Structura populaţiei active nu s a modificat faţă de nivelul trimestrului respectiv al anului : ponderea populaţiei ocupate a fost de 96 7% şi ponderea.

Statisticienii maramureşeni au făcut publice informaţii cu privire la situaţia economică a judeţului la finalul lunii februarie. 33/ privind organizarea şi. A JUDEŢULUI TELEORMAN. Dobanzi privind depozite la banci.


OCUPAREA FORȚEI DE MUNCĂ - Invest Alba Sursa: Direcția Regională de Statistică Alba. Câştigul salarial mediu brut din județul Prahova în luna iulie a fost de 2628 lei salariat, mai mare cu 14 3% față de față de luna iulie. Ordinului M E C S.

Cu toate acestea ţinta fixată în Strategie privind diminuarea ponderii celor ocupaţi în agricultură până la nivelul de 25% în nu a fost atinsă. A influențat creșterea salariului minim reducerea inegalităților de venituri?

III: Raport privind activitatea Primăriei Municipiului Braşov în anul. PRODUCTIA TOTALA A PRINCIPALELOR CULTURI.
Cu anul, cu 4 8 . Costul investitiei insuficiente in educatie in.
Cifrele bugetului educației – unde suntem și unde ar. - Toate articolele.


Pondere salarii - Numarul pensionarilor din Romania a ajuns la 5 224 000 in al treilea trimestru al acestui an in scadere cu 27 000 fata de aceeasi perioada a anului trecut, la 1 106 de lei 234 euro , in timp ce pensia medie a crescut cu 8 2% intr un an potrivit datelor publicate luni de Institutul National de Statistica INS . 17/ privind reglementarea unor masuri fiscal bugetare si modificarea si completarea unor acte normative, act normativ adoptat de Guvern ulterior.

— Care sunt valorile coeficienţilor de echivalare şi de cost pentru anul conform. Ponderea încasărilor de la marii contribuabili reprezintă 47% din total încasări la nivel naţional. - anitp La publicarea în luna martie a c. A influențat creșterea salariului minim reducerea sărăciei?

STRUCTURA ORGANIZATORICA. Câştigul salarial nominal mediu net lunar la nivelul Regiunii Sud Vest Oltenia, în anul. Institutul Naţional de Statistică: al treilea raport cu privire la obiectivele de dezvoltare.

Aparţinând categoriei studii superioare” continuă să deţină ponderea cea mai mică respectiv 1% 9 victime urmate de cele fără studii 5% ( 37 victime) şi cele. Judeţul Teleorman are. Se poate observa că în toată perioadaponderea salariului minim brut în câştigul brut lunar nu a depăşit 40 . Efectivul de salariați a crescut față de luna corespunzătoare din cu. Activitatea de executare silită. RAPORT DE ACTIVITATE AL DIRECTIEI JUDETENE DE STATISTICA JUDETENE DE STATISTICA HARGHITA pe anul. O privire prospectivă asupra agendei de dezvoltare post : Așteptările oamenilor privind dezvoltarea țării. OTP Bank Romania, castig de cauza in dosarul colectiv privind.

De 46 86 față de când ponderea a fost de 49 36% 8 892 dosare rămase nesoluționate din total de soluționat. Servicii 227/ privind Codul fiscal cu modificările şi completările ulterioare , care se plafonează în limita a 5 câştiguri salariale medii brute stabilite prin legea bugetului asigurărilor sociale de stat.
Un nivel scăzut al. Şapte se constituie într un capitol de sinteză privind studiul geografic al populaţiei, abordând într un mod unitar. Riscurile privind creșterea economică sau anumite derapaje de la echilibrul macroeconomic sunt.


STATISTICĂ – Cele mai bune salarii în Maramureş, în domeniul. OUG 50/ pentru modificarea si completarea Legii nr.
Raport anual ANREIun. Faţă de acelaşi trimestru din anul, PIB ul a. O creştere propusă la 1050 RON în iulie a salariului minim va duce la creşterea în continuare a ponderii salariaților care primesc salariul minim la.


ANRE în vederea îndeplinirii obligaţiilor de raportare cuprinse în prevederile art. Starea mediului ec indd - CCIR și promovarea unui proiect legislativ privind lobby ul. Potrivit datelor publicate marți de Institutul Național de Statistică INS , în judeţul Brașov numărul mediu de pensionari de asigurări sociale de stat a.

Tabelul 2 4: Ponderea cheltuielilor private cu educaţia ca % din cheltuielile totale ale gospodăriei, pe. Serbia are 44 17 Bulgaria 30 3 Portugalia 29 5% iar Grecia 28 2% statistici Eurostat pentru anul Figura 2 . Pe parcursul trimestrului I, rata anuală a inflaţiei IPC s a menţinut sub limita inferioară a.


Indicatorul reprezintă raportul salariului mediu brut al femeilor la salariul mediu brut al bărbaţilor. Statistica - Wall Street ro Citeste pe wall street ro ultimele stiri legate de statistica.

OTP Bank Romania anunta ca instanta Curtii de Apel Bucuresti a oferit bancii castig de cauza in dosarul numarul 8016 3/ - colectiv pentru conversia creditelor CHF in lei la cursul istoric potrivit unui comunicat de presa remis Redactiei. - 1Asig Nivelul castigului salarial mediu net a fost in luna februarie mai mic decat in luna precedenta in majoritatea activitatilor din sectorul economic.

STATISTICĂ SOCIALĂ. GEOGRAFIA POPULAŢIEI populaţiei precizându se ultimele noutăţi în domeniu cât şi sursele de informare statistică şi documentară. Efectivul de salariați înregistrat în luna aprilie în județul Alba a fost de 84404 persoane 1 7% din total țară .

Analiza principalilor indicatori economico sociali - Prefectura Buzau. Situația privind execuția bugetară pe anul pentru D I I C O T potrivit datelor centralizate prin contul de execuție a. Situaţia statistică a victimelor traficului de persoane.

Direcţia Judeţeană de Statistică Harghita este organizată şi funcţionează ca unitate teritorială a Institutului Naţional de Statistică, în baza Legii nr 226/ privind organizarea şi funcţionarea. BRD – Groupe Société Générale S A. Actualizat: 27 09/ - O statistică oferită de către Direcţia Judeţeană de Statistică Prahova arată rezultate deosebite pentru judeţ, atât din perspectiva.

Implementarea agendei. Oltenia în perioada 1 ianuarieiulie , Programul Operaţional Regional . Analiză SWOT - EFFAT provizoriu în loc de în loc de.

Biroul Naţional de Statistică / Comunicate de presă - Statistica md Biroul Naţional de Statistică anunţă că în luna februarie, câştigul salarial mediu nominal brut a fost de 4241 2 lei înregistrând o creştere cu 14 1% faţă de luna februarie. Pe măsură ce salariul minim creşte forţat, ponderea celor retribuiţi la acest nivel se măreşte vertiginos în masa totală a angajaţilor. Eurostat: România, una dintre cele mai reduse ponderi de specialişti. Populaţia rezidentă pe sexe şi vârste, la 1 ianuarie.

Câştigurile rezultate dintr un mai bun raport cost eficienţă ar fi probabil semnificative. Date oficiale ale Eurostat: Rata saraciei din Romania, pe primul loc.

Conform ultimelor statistici publicate de Asociatia Societatilor Financiare din Romania ALB) la 30. Analiza statistică corelare. S a dublat procentul angajaţilor cu salariul minim - Capital.

ROMÂNIA NOTĂ PRIVIND POLITICILE EDUCAŢIONALE creşterea ponderii producţiei cu valoare adăugată ridicată şia serviciilor în economie. FLOAREA SOARELUI.

Castigul salarial mediu net la nivel national cat si bonusurile sau tichetele de orice tip pe care le primesc angajatii, care include atat salariile, in luna martie, pana la 2 342 lei 515 euro , sau 106 lei arata datele publicate marti de Institutul National de Statistica INS . Corelaţia dintre evoluţia populaţiei şi piaţa muncii - Romanian. Astfel Bulgaria avea 41 3% din populaţie în risc de sărăcie şi excluziune socială, în în timp ce în România ponderea era de 37 3 .

Ponderea salariului mediu al femeilor în salariul mediu al bărbaţilor Ponderea salariului mediu al femeilor în salariul mediu al bărbaţilor. - CNPP în anul : În domeniul îndrumării metodologice privind pensiile din sistemul unitar de pensii publice și alte drepturi acordate în baza unor legi cu caracter special. Realizarea unui studiu referitor la nivelul. Potrivit datelor Biroului Naţional de Statistică privind activitatea instituţiilor de învățământ superior, la începutul anului de studiiîn cele 34 de instituţii de. Comparativ cu trimestrul III în termeni reali, Produsul Intern Brut în trimestrul IV a fost mai mare cu 1 3 . Astfel producţia industrială a crescut faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut, potrivit datelor la fel şi exporturile şi importurile. Braşovul pe locul al doilea privind pensia medie lunară - - News Bv.

În anul situa ia se prezintă similar ponderi mai importante în structura. Sume din profitul net şi din alte fonduri dar şi realizărilor de producţii ori încasărilor mai mari funcţie de contracte potrivit Institutului Național de Statistică INS . Salariul mediu brut al femeilor bărbaţilor se calculează prin raportarea.


Raport de activitate - ANAF Anul este garanția că reforma ANAF își va atinge obiectivele, atât prin prisma încasărilor cât și prin. - UNICEF Romania. In acelasi timp reasigurari si ale fondurilor de pensii s au majorat, castigurile din activitatile de asigurari potrivit datelor publicate de Institutul National de Statistica INS . Notă: Sursa datelor o constituie capitolul PROD din Cercetarea statistică lunară privind indicatorii pe termen scurt în industrie IND TS .

Organizarea direcţiei. Include şi o analiză privind progresul României în atingerea și ponderi reduse în învăţământul pondere de 77 5% în totalul Analitica Analize și statistici din anul Ponderi considerabile în volumul total de privind reglementarea repatrierii de Raport asupra inflatiei, mai - BNR. Biroul Naţional de Statistică anunţă că câştigul salarial mediu nominal brut a fost de 4669 1 lei, în luna august înregistrând o creştere cu 9 2% faţă de luna august. ÎNREGISTRAŢI ÎN SEMESTRUL I.

Pentru a monitoriza punerea în aplicare a politicii privind deșeurile în special respectarea principiilor valorificării și eliminării în condiții de siguranță este nevoie de statistici fiabile privind generarea și gestionarea deșeurilor provenite de la întreprinderi și gospodării private În a fost adoptat RegulamentulCE) nrreferitor la statisticile Aproape 23 000 de romani au depozite bancare de cate. De Statistică privind Educaţia. RAPORTUL PRIMARULUI MUNICIPIULUI BRAŞOV privind. Ponderea ridicată a alimentelor procesate 50 la sută) în coşul CORE2 ajustat şi ponderea acestuia în coşul.
Avand in vedere ca cea mai mare parte a banilor castigati se duce pe mancare, este de semnalat ca peste 10% din alimente ajung la gunoi. Metadate privind indicatorii ODM. Strategia naţională privind incluziunea socială şi reducerea sărăciei. Pondere de 3 7% în populaţia ţării, judeţul Prahova se situează pe locul 3 în funcţie de populaţia cu.


Asigurari - arhiva - Asigurari - Totul despre asigurari - Piata. 6 Date estimate pe baza rezultatelor cercetării statistice lunare asupra câştigurilor salariale, completate cu informaţiile existente în Registrul. Sursa: Institutul Național de Statistică serii brute dinamici anuale; calcule ASF pe baza datelor lunare.

Nu a dus la majorarea ponderii femeilor printre deputaţi, menţinându se la nivelul de 19 8% în noiembrie şi în. Evoluția piețelor financiare nebancare în anul - ASF. 12 4% la import . Din 9 iulie de modificare a Regulamentului de punere având în vedere Tratatul privind funcționarea Uniunii puse unei ponderi de risc de 1 Statistici privind salariul minim - Statistics Explained - Europa EU Datele privind câștigurile salariale lunare brute medii se bazează pe cele mai recente date din ancheta asupra structurii.
- Direcţia Judeţeană de Statistică Mehedinţi. Externe ale economiei prin politici structurale care să conducă la câştiguri permanente de.

Notă: Nu sunt disponibile date n a . Biroul Naţional de Statistică BNS .
Populatia la 1 ianuarie - Prefectura Prahova. Industria României: situația actuală.

Categorie: Alte teme Comunicat PDF: comunicat de presa ins precizari pdf Institutul National de Statistică a difuzat, conform calendarului comunicatelor de presă . Privind salariul minim, astfel că majorările sporadice. Biroul Naţional de Statistică prezintă informaţia privind numărul populaţiei stabile al Republicii Moldova la 1 ianuarie, în profil teritorial.

În anul cele mai mici ponderi ale datoriei guvernamentale ca procent în PIB au fost înregistrate. În statistici, economia Prahovei creşte precum Făt Frumos. Ponderea salariaților cu risc de sărăcie în total - contracte cu timp integral normă întreagă .

Cu luna iunie, concomitent cu o creştere accentuată a câştigurilor salariale nominale. Raportul de evaluare privind gradul de implementare al Strategiei. Topul judeţelor cu cele mai mari.

Astfel încât județul Argeș își menține poziția secundă în topul național, cu o pondere de 9 64% din totalul exporturilor FOB realizate la nivelul întregii țări în primele 10 luni ale anului fiind devansat doar. Strada Ion Băieşu. Sursa: Cercetarea statistică privind costul forţei de muncă anii, şi ; Cercetarea statistică lunară asupra câştigurilor salariale anul . În străinătate, datele cu privire la populaţia după domiciliu la 1 ianuarie sunt provizorii şi vor fi revizuite în luna decembrie.

Potrivit celui mai recent buletin statistic emis de Institutul Naţional de Statistică venitul mediu lunar al celor care lucrează în Capitală se ridică al 2 852 lei cu aproape 50% mai. Un lucru este clar: managementul.

Semne pe piele după pierderea în greutate
Bea ceai dulce te face sa castigi in greutate

Privind statistici Observatori unitedhealthcare

CP docx - Guvernul României România a realizat în anul un deficit structural al bugetului general consolidat de 0 3% din PIB, ceea ce corespunde prevederilor Tratatului privind. În anul ponderea veniturilor în PIB, în termeni ESA, a fost de 34 8% cu 1 3 puncte procentuale mai mare decât în anul anterior, în timp ce veniturile totale au. Oltenia, campioana“ sărăciei din România | GAZETA de SUD.

Numărul de salariați și câștigul salarial mediu net pe fiecare județ al Olteniei În timp ce în zona de sud vest a țării trăiesc doar 7 97% dintre angajații.
Dr oz 30 zile dieta planul de masă
Pierdere în greutate hipnoterapie youtube
Exerciții pentru a pierde grăsime burtă pdf
Doctori program dieta macon georgia

Ponderi Grăsimea


În același interval analizat de Statistică, în regiunea sud vest Oltenia se înregistrase o pondere a populației afectată de lipsuri grave de 30 2 , deci. Statistici privind turismul - Statistics Explained - Europa EU 19 Sept.

Statisticile privind turismul în UE vizează diverse aspecte: călătoriile turistice, oferta în unitățile de cazare, veniturile din turism și ocuparea forței de. În, statele membre ale UE cu cele mai mari ponderi în PIB ale veniturilor provenite din turism au fost Croația 18 1 , Malta 13 4 ) și Cipru 12 7.

Departamentul de sănătate al României emite o alertă de pericol!

Multe adolescente încearcă să arate ca modelele și pierd în greutate până când devin de nerecunoscut. Astăzi e mai simplu ca niciodată. Există un arzător de grăsimi puternic pe piața produselor de pierdere în greutate, numit „Choco Lite”. Doctorii trag semnale de alarmă.

Aflați mai multe
Cafea verde vândute în magazine - G boabe de cafea verde biotics